dijous, 30 de gener del 2014

TREBALL COOPERATIU


Els alumnes de cinquè estem fent diverses activitats amb grups de treball cooperatiu; així aprendrem ajudant-nos els uns als altres, amb l'aportació de cada membre de l'equip.

Ja hem triat el nom de cada grup, a partir d'una activitat que es diu El blanc i la diana. Cada membre del grup va anotar les seves activitats preferides, les coses que li agraden, les que no li agraden, les aficions..., i a partir d'aquí vam decidir el nom entre tots, tenint en compte el que tenim en comú.

També anem fent diferents activitats amb tècniques cooperatives, on cada membre del grup prepara la seva part i després la posem en comú i l'ampliem. Perquè funcioni bé el treball en equip, cadascú de nosaltres tenim un càrrec que cal que complim amb resposabilitat: coordinador/a, secretari/a, portaveu i material. TREBALLAR EN EQUIP DIVIDEIX EL TREBALL I MULTIPLICA RESULTATS

5 comentaris:

  1. Hola soc l'Andrea, m'ha agrada molt fer treballs amb el grup coperatiu perquè aixì ens podem ajudar uns als altres, i també es molt divertit fer coses amb els companys.

    ResponElimina
  2. Hola m'agrada molt fer treballs cooperatius, sobretot amb la tècnica 1-2-4. Es tracta de fer resums amb la informació i després ho posem en comú, primer amb una parella i després amb els 4 del grup, és molt interessant!

    ResponElimina
  3. Soc la Salma a mi m'agrada per què sempre et poden ajudar en coses dificils y que no entens

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola soc la connie i si amb això tens rao participem i si no sabem resoldre algo amb l`ajuda del grup ho sabrem.

      Elimina
  4. En el treball coperatiu tots participen en el grup

    ResponElimina